fbpx
Laden Evenementen

Zin in je leven door schrijven,
stilteweekend III: Eetbaar schrijven (oogsten)
in Dominicanenklooster Huissen

Wie schrijft wil meestal wel gelezen worden. Dit natuurlijke verlangen vereist kunst; de kunst om je schrijven te polijsten en te delen met de wereld. Misschien heb je kladblokken of dagboeken volgeschreven, maar hoe verbind je dat nu met een blog, memoires of roman die je wilt schrijven? Dit weekend biedt inzichten en oefeningen om de verbinding te maken tussen je schrijfbeoefening en ‘eetbaar schrijven’. Je leert je schrijven oogsten.

Je leert rauwe, ongepolijste stukken om te buigen zonder hun energie te verliezen. Je zet de Vriendelijke Criticus in en ontwikkelt technische vaardigheden. Jasmijn leert je specifieke yogahoudingen en oefeningen die je tijdens het schrijven ondersteunen. Je leert delen, kwetsbaar te zijn, te luisteren, feedback te ontvangen en te geven. Dit weekend is een gelegenheid om dat in een veilige, open en opbouwende setting te doen.

Het programma, de toegankelijke yogasessies, de verzorgende omgeving van het klooster zorgen voor een ontspannen weekend, waarin je helemaal kunt richten op je schrijven.

Meer informatie en inschrijving

Ga naar de bovenkant