fbpx
The Work2021-06-07T09:44:53+00:00

The Work van Byron Katie

Pak de bron van stress aan! Onder begeleiding van Jasmijn spoor je pijnlijke en beperkende gedachten op en bevraag je deze middels The Work van Byron Katie ©. The Work is meditatie. En iedereen met een open geest – lees bereidwilligheid – kan The Work doen. De methode is simpel, direct toepasbaar en diep persoonlijk werk. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot je eigen innerlijke wijsheid – die altijd voor je beschikbaar is en niet afhankelijk van andermans wijsheid.

Sinds 2014 is Jasmijn erg enthousiast beoefenaar van The Work. Na ruim 600 opleidingsuren mag ze zich nu vanaf mei 2021 een gecertificeerd facilitator van The Work noemen.

The Work zie ik als een yoga beoefening voor mijn geest. Ik merk de neigingen van mijn geest op en hoe ze mij klein en gevangen houden in oude denkpatronen en beschermingsmechanismen. Ik bevraag mijn stressvolle gedachten vrij, en mijn lichaam volgt. Voor mij dé manier waarop ik yoga van de mat in mijn dagelijks leven breng – die ik steeds meer als vriendelijker, levendiger en vrijer ervaar!”

Jasmijn verzorgt één op één sessies online – aan zowel beginners als gevorderden. Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingssessie, begeleiding of verdieping. Alles om je in staat te stellen zelfstandig The Work te beoefenen.

Voor meer informatie over de methode: The Work van Byron Katie.

Ontdek wat zelfbevraging – indien gewenst in combinatie met ademwerk – voor je kan betekenen! Kies hieronder het pakket dat bij je past:

Veelgestelde vragen:

Hoe plan ik een sessie in?2020-06-25T16:03:32+00:00

Na het boeken van je sessie(s) ontvang je een bevestigingsmail met een link naar mijn online agenda. Daar kun je zelf het tijdstip inplannen voor je sessie!

Waar vinden de sessie plaats?2020-06-26T21:32:20+00:00

Ik verzorg één op één sessie online met Zoom. Indien je de voorkeur hebt voor in persoon, check dan eerst voordat je online een afspraak maakt.

Ik ben niet erg bekend met Zoom, is dat erg?2020-06-26T21:19:25+00:00

Zodra onze sessie begint doorloop ik je indien gewenst door enkele simpele opties die we gebruiken. Deze video geeft je ook de uitleg die je nodig hebt.

Je kunt meedoen met en zonder een Zoom account, maar je moet altijd de Zoom software downloaden. Doe dat voorafgaand aan onze sessie door op deze link te klikken. Check voorafgaand of je audio werkt – dat maakt ons samenzijn makkelijker 🙂

Kan ik een factuur ontvangen?2020-06-26T21:25:15+00:00

Ja. Je ontvang na bestelling direct een bevestigingsmail met een link naar je factuur.

Kan ik samen met mijn partner The Work doen?2020-06-26T21:28:19+00:00

Jazeker. Indien (uiteraard) beide bereidwillig zijn om The Work te doen.

“Door mijn yogabeoefening herken ik stress in mijn lichaam en de methode The Work van Byron Katie leerde me dat er telkens een specifieke gedachte is die voor stress zorgt. Ik bevraag nu mijn stressvolle gedachten. Zo kom ik er steeds vaker achter dat wat ik dacht dat er gebeurde, niet is gebeurd”

Ga naar de bovenkant