Masseer je (pijn) vrij!

Wanneer je regelmatig piekert, last hebt van spanningen of stress, kan je lichaam ongemerkt verkrampen. Met gebruik van tennisballen leer je om spanning en pijn los te laten: een techniek van diepe bindweefsel ontspanning. Ook bevrijdt het emotionele energie dat in je lichaam is opgeslagen. En met een tennisbal blijkt dat ineens eenvoudiger dan je misschien vooraf denkt.

Ervaar de krachtige heling die dit oplevert en geef jezelf de mogelijkheid om de diepe ontspanning in je lichaam te ervaren. Je zal meer energie voelen en je bewegingen voelen soepeler aan. Je kunt makkelijk de techniek eenvoudig toe te passen op de lichaamsdelen die meer aandacht vragen voor ontspanning.

Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Ook voor zwangere vrouwen.

Masseer je (pijn) vrij
– hele lichaam

In deze workshop begeleidt Jasmijn je in het toepassen van de druk van een tennisbal langs verschillende lichaamsdelen voor complete ontspanning. Je krijgt twee workshops, zowel het boven- als onderlichaam. Hierdoor wordt ontspannen veel gemakkelijker dan je zou denken. Iedereen kan het!

Masseer je (pijn) vrij
– onderlichaam

Ontdek hoe werken met tennisballen kan helpen spanning te verminderen in je onderlichaam. Ontstress eerst je heupen, je billen en bekkengebied. Daarna je benen, gevolgd door je voeten. Als afsluiting volgt een langere ontspanningshouding om het effect diep door te laten dringen. Jasmijn begeleid je door elke stap van deze #yogametballen

Masseer je (pijn) vrij
– bovenlichaam

Ontdek hoe werken met tennisballen kan helpen spanning te verminderen in je bovenlichaam. Ontspan eerst je heupen, gevolgd met het verzachten van je rug, schouders en armen. Ook leer je een manier om je organen te masseren en stimuleren. Met een diepe ontspanning als afsluiting. Jasmijn begeleid je door elke stap van deze #yogametballen