Algemene Voorwaarden

De aanbieder van deze cursus gaat vertrouwelijk om met je gegevens en zal deze enkel gebruiken voor het opmaken van je factuur en het sturen van (bevestigings) mails. We zullen je gegevens nooit verstrekken aan derde partijen.

Ik begrijp en accepteer als koper dat de aanschaf van deze online cursus exclusief voor mijn gebruik is. Ik ga ermee akkoord dat ik mijn inloggegevens en registratie link niet deel met derden aangezien dat verboden en traceerbaar is.

Ik begrijp dat ik op eigen risico deelneem aan de cursus en alle lessen bij Jasmijn Yoga. Alhoewel we er alles aan doen om je zo veilig mogelijk te laten bewegen, aanvaard ik dat enig blessure, schade, letsel of een ander ongeluk niet de verantwoordelijkheid is van de yoga docente Jasmijn Koelink.

Ik begrijp ook dat wanneer ik een cursus, workshop of membership koop de einddatum niet veranderd kan worden, en dat het product niet op de naam van iemand anders kan worden gezet. Daarnaast ga ik akkoord met het niet verspreiden van inloggegevens aan derden, die hiervoor niet hebben betaald.