fbpx
Doe The Work met Jasmijn2020-06-26T20:23:33+00:00

The Work; yoga voor je geest

Ben je je bewust van pijnlijke patronen maar lukt het je niet goed om ze te doorbreken? Ontdek wat zelfbevraging – en indien gewenst in combinatie met ademwerk – voor je kan betekenen!

De methode die Jasmijn hanteert is The Work© van Byron Katie, een eenvoudige maar diepgaande vorm van (begeleide)meditatie, vier simpele vragen en omkeringen.

Wil jij ook The Work als beoefening integreren in je leven? Kies hieronder het pakket wat bij je past:

Veelgestelde vragen:

Kan ik samen met mijn partner The Work doen?2020-06-26T21:28:19+00:00

Jazeker. Indien (uiteraard) beide bereidwillig zijn om The Work te doen.

Kan ik een factuur ontvangen?2020-06-26T21:25:15+00:00

Ja. Je ontvang na bestelling direct een bevestigingsmail met een link naar je factuur.

Waar vinden de sessie plaats?2020-06-26T21:32:20+00:00

Ik verzorg één op één sessie online met Zoom. Indien je de voorkeur hebt voor in persoon, check dan eerst voordat je online een afspraak maakt.

Ik ben niet erg bekend met Zoom, is dat erg?2020-06-26T21:19:25+00:00

Zodra onze sessie begint doorloop ik je indien gewenst door enkele simpele opties die we gebruiken. Deze video geeft je ook de uitleg die je nodig hebt.

Je kunt meedoen met en zonder een Zoom account, maar je moet altijd de Zoom software downloaden. Doe dat voorafgaand aan onze sessie door op deze link te klikken. Check voorafgaand of je audio werkt – dat maakt ons samenzijn makkelijker 🙂

Hoe plan ik een sessie in?2020-06-25T16:03:32+00:00

Na het boeken van je sessie(s) ontvang je een bevestigingsmail met een link naar mijn online agenda. Daar kun je zelf het tijdstip inplannen voor je sessie!

‘Door mijn yogabeoefening herken ik stress in mijn lichaam en de methode The Work van Byron Katie leerde me dat er telkens een specifieke gedachte is die voor stress zorgt. Ik bevraag nu mijn stressvolle gedachten. Zo kom ik er steeds vaker achter dat wat ik dacht dat er gebeurde, niet is gebeurd. Ik bevraag mijn stressvolle gedachten vrij en mijn lichaam volgt. Dit is voor mij dé manier waarop ik mijn yoga beoefening van de mat in mijn dagelijks leven breng – die ik steeds meer als vriendelijker, levendiger en vrijer ervaar.’

Ga naar de bovenkant