fbpx
Laden Evenementen

ADEMWORKSHOP OP BUITENPLAATS DE HOORNEBOEG

Ademhalen – je bent er vast niet vaak bewust mee bezig. Wat als je er wel bij stil zou staan? En wat levert het je op als je je ademhaling zou verbeteren? Daarover gaat deze workshop. Over ontspannen, energie vrijmaken, over ruimte maken, over in contact zijn met je lichaam en kalm zijn in je hoofd. En misschien zelfs wel je neiging tot controle ietsjes loslaten.

De hele dag blijft je ademhaling de leidraad – zo wordt je geleidelijk aan steeds meer vertrouwd met dit anker in jezelf, dat er hoe dan ook altijd is, en de wijsheid die het je kan geven.

❆ Zondag 11 februari van 10:00 tot 17:00 uur
❆ Deelname kost € 175,- incl. koffie/thee, lunch en iets lekkers
❆ Deze workshop is in In de Luwte op buitenplaats de Hoorneboeg (Hilversum)

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

Tussen 9.30 en 10.00 ben je welkom en is er tijd voor een kop thee of koffie met iets lekkers erbij. Je hebt de tijd om de plek te leren kennen en alvast de groep en de trainer te ontmoeten. Je wordt deze dag professioneel begeleid door Jasmijn Koelink.

Ademwerk gaat in de eerste plaats over bewustwording. Na een welkom en eerste introductie over wat ademhaling voor je kan doen, oefen je in de ochtend verschillende ademtechnieken die je verbinden met dat wat onbewust in jou aanwezig is. Zo kom je steeds dichterbij dat wat in jou leeft – soms zacht en subtiel, soms juist heel helder een zeer aanwezig – alles wat zich voordoet is even waardevol om te ontdekken.

Tussen de middag verzorgt restaurant Bij de Tuinman een heerlijke, vegetarische lunch. Ook heb je de tijd om even lekker naar buiten te gaan. Een rondje door het bos of over de heide… altijd fijn.

Na de lunch verdiepen we de dag, bijvoorbeeld door nog wat meer achtergronden te vertellen en je te laten ervaren hoe behulpzaam bewegen is bij het loslaten van spanning. De ademhaling blijft steeds de leidraad – en zo wordt je geleidelijk aan steeds meer vertrouwd met dit anker in jezelf, dat er hoe dan ook altijd is, en de wijsheid die het je kan geven. Rond 17:00 uur ronden we de dag af, nadat we ook de tijd hebben genomen om ervaringen van deze dag met elkaar te delen.

RIJK AAN ERVARING – STEEDS MET EEN DIEPE EN PERSOONLIJKE MOTIVATIE

OVER JASMIJN KOELINK

Jasmijn Koelink is organisatiepsycholoog, ademcoach en yoga-docent. Ze heeft een jarenlange ervaring met het geven van lessen, workshops en retreats en leidt daarnaast een yoga docentenopleiding.

Het verbeteren van ieders welzijn en welbevinden, daar draait het om voor Jasmijn. “Per definitie is wat je voor jezelf doet ook voor anderen. Ik begeleid je graag om wakker te blijven naar jezelf, naar de ander en in de wereld.” De sessies van Jasmijn zijn adem georiënteerd, diepgaand en ontspannend tegelijkertijd.

Ga naar de bovenkant