Verschillende gratis sessies

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en pak thema’s als ademhaling, stressreductie, rugklachten, ontspanning en slapeloosheid aan.

Elke week een gratis sessie 

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en pak thema’s als ademhaling, stressreductie, rugklachten, ontspanning en slapeloosheid aan.

WAT DEELNEMERS AAN JASMIJN’S LESSEN ZEGGEN

Jasmijn is aanstekelijk enthousiast en duidelijk in aanwijzingen.

Ik heb nu enorm veel inspiratie en nuttige informatie om mijn adem in te zetten en me direct beter te voelen.

De ademcursus is praktisch toepasbaar, goede tips voor mijn dagelijks leven. Ik heb zin om aan de slag te gaan. Ik voel me zo veel beter in mijn vel.

Jasmijn is authentiek, rustig, duidelijk in haar uitleg. Ze is geduldig, open, respectvol, liefdevol en heeft kennis over wat ze doet en zegt.

Ik voel me ontspannen, heb meer inzicht en verdieping over mijn ademhaling en bewustwording hoe hiermee om te gaan.

Jasmijn geeft fijne oefeningen, heldere uitleg. Wat een fijne rust in haar manier van lesgeven en de sessies waren mooi in balans en geschikt voor iedereen.

De cursus is super duidelijk, goed te volgen, fijne begeleiding, een prachtige lach.

Jasmijn bij je in de huiskamer

Ik geef al jarenlang met veel plezier wekelijks lessen. Steeds vaker kreeg ik het verzoek van mensen die niet in de buurt wonen om toch lessen bij me te blijven volgen. Ook deelnemers aan de lerarenopleiding en weekend retraites wilden meer. 

Deze online lessen zijn mijn antwoord op die behoefte. Wanneer je member wordt kun je elke woensdag meedoen met een yogales en een ontspanningssessie. Mijn advies is om ze allebei te doen. Ook krijg je onbeperkt toegang tot al mijn lessen en heb je de vrijheid om wanneer dan ook, waar dan ook een les te doen. Bovendien kent een membership volop voordelen zoals gratis cursussen, kortingen, updates en extra’s.

Of je je nu abonneert op mijn YouTube kanaal, member wordt of een cursus doet; ik ben hier om jou te ondersteunen op de manier die bij jou past. Mocht je speciale verzoeken of behoeftes hebben, aarzel niet om contact met me op te nemen.