Wil je je longen reinigen, je longcapaciteit verbeteren en je longblaasjes optimaal laten functioneren? Jasmijn Koelink, yogadocente en psychologe, bied je graag drie ademhalingstechnieken aan om, speciaal in deze tijd, je longen in conditie te houden. Bovendien ondersteunen ze je ook nog eens om verandering te omarmen wanneer je je angstig of verdrietig voelt.

Veel is momenteel onzeker, alles is voortdurend in beweging en één ding lijkt toch duidelijk: het coronavirus is serieus. Elk land heeft misschien net een andere aanpak of maatregelen, en focust misschien eerst meer op zichzelf, toch zie ik ook dat ze elkaar ondersteunen door hun ervaring, kennis en hulpmiddelen uit te wisselen. Samen staan we sterk.

Me focussen op dat wat ik nu wèl kan doen, is in deze uitdagende tijd een manier om vrede in mezelf te vinden, en daarmee in de wereld. Het belang van de wereld is immers ook mijn belang is. Ik blijf dus ‘braaf’ thuis.

Door daar vrede te zoeken, ontken ik mijn onrust en angst voor het onbekende niet. Ik maak me zorgen of er voldoende faciliteiten voor iedereen zijn, is er genoeg of op tijd medische uitrusting, wat als het virus uitbreekt bij vluchtelingenkampen, in oorlogsgebieden, of ontwikkelingslanden?

Tegelijkertijd besef ik dat ik wel degelijk kan zorgen voor mijn eigen gezondheid. Van groot belang daarbij is om in deze virustijd mijn longfunctie in optimale conditie te houden. Wat ik doe deel ik bij deze graag met jou.

Via deze link krijg je toegang tot drie video’s waarin we samen drie ademhalingstechnieken doen:

Dit is wat we doen in deze drie sessies:

  1. met zuchten houdt je longblaasjes in conditie
  2. door je adem vast te houden zorg je voor het reinigen van je longen
  3. met de flankade犀利士
    mhaling
     versterk en versoepel je de middenrifspier, je longen en je overige ademhalingsspieren – en train je je longcapaciteit

De oefeningen zijn ook ideaal als je wil ontspannen, juist meer energie wil ervaren of als ondersteuning voor het slapen gaan. Waar jij behoefte aan hebt!

Ik hoop van harte dat deze sessies je zullen helpen om meer lucht in je leven te ervaren – letterlijk en figuurlijk. Begin direct en klik hier voor het optimale behoud van je longconditie.

 

Jasmijn Koelink is een Yoga Alliance® erkende docent. Haar lesstijl is geschikt voor zowel beginners als ervaren yogabeoefenaars, omdat Jasmijn verschillende opties en individuele begeleiding integreert in haar lessen. Alle sessies zijn adem georiënteerd, diepgaand en ontspannend tegelijkertijd. Ze geeft al jaren wekelijkse lessen en leidt een van de meest gerenommeerde yoga docentenopleidingen in Nederland. Ze biedt online sessies en gespecialiseerde workshops aan, zodat je op elk moment en elke tijd gebruikt kunt maken van haar begeleiding. Op JasmijnKoelink.com kun je direct beginnen.